Suomilimiitti

Suomilimiitiltä voit saada nopeasti sekä pikavipin kaltaisen pienen lainan että hieman suuremman rahoituksen. Suomilimiitti on tililuotto, jossa voit saada vapaaseen käyttöön jopa 2000 euron luottorajan. Nostat rahaa omalle pankkitilillesi silloin kun tarvitset lainaa. Miniminosto on 100 euroa, joten voit nostaa pikkuvipin tai isomman lainan.

Suomilimiitti tarjoaa täysin ilmaisen ensilainan

Suomilimiitti tarjoaa lisäksi asiakkailleen täysin ilmaisen ensilainan aina 1000€ saakkka.

Suomilimiittiä haetaan netin kautta verkkopankkitunnuksilla. Tunnistautuminen on mahdollista tehdä Danske Bankin, Nordean, Osuuspankin, Aktian, Paikallisosuuspankin, Säästöpankin, S-Pankin, Tapiolan tai Handelsbankenin pankkitunnuksilla, joten lähes kaikkien suomalaisten pankkien tunnukset käyvät.

Suomilimiitin asiakkaaksi pääsee, jos on täyttänyt vähintään 21 vuotta, hoitanut raha-asiansa huolella eikä hankkinut luottotietoihinsa maksuhäiriömerkintöjä. Lainan hakijalta edellytetään Suomen kansalaisuutta ja vakituista asuinpaikkaa Suomessa. Verkkopankkitunnusten lisäksi hakija tarvitsee julkisen matkapuhelinliittymän.

Nosta rahaa tilille tarpeen mukaan

Kun Suomilimiitti on myöntänyt luottorajan, asiakas voi siis nostaa tililleen minkä tahansa lainasumman 100 euron ja oman luottorajansa väliltä. Luottorajaa ei tarvitse käyttää kokonaan. Nostojen määrää ei ole rajoitettu, joten asiakas voi nostaa luottolimiittinsä niin monessa erässä kuin haluaa.

Nauti lainastasi ilman vuosimaksuja

Suomilimiitti ei peri asiakkailtaan vuosimaksuja tai muitakaan kiinteitä kustannuksia, joten kuluja syntyy vain otetusta lainasta. Luotoista peritään 19 prosentin nostopalkkio ja 8,9 prosentin kuukausittainen korko. Korkoa ei kuitenkaan tarvitse maksaa, jos asiakas maksaa koko lainasummansa kuluineen takaisin yhdessä erässä heti ensimmäisenä eräpäivänä.

Luoton ensimmäinen eräpäivä on rahan nostoa seuraavan kuukauden lopussa, joten korottoman maksuajan pituus on keskimäärin 45 päivää. Jos koko luottosummaa ei makseta tällöin, avoimeksi jäävästä saldosta peritään kuukausittainen korko.

Asiakas voi itse vaikuttaa luoton maksuaikaan, eikä maksuaikaa tarvitse päättää vielä luottoa nostettaessa. Lainan eräpäivä on kerran kuukaudessa, ja eräpäivänä voi maksaa koko jäljellä olevan velkasaldon, minimilyhennyksen tai jotain niiden väliltä. Minimilyhennyksen määrä on 20 prosenttia lainasummasta, mutta kuitenkin aina vähintään 50 euroa.

Toimiva asiakaspalvelu apunasi

Suomilimiitin asiakkaiden käytettävissä on asiakaspalvelu, johon voi ottaa yhteyden puhelimitse. Asiakaspalvelu on auki maanantaista perjantaihin kello 9 – 21 ja viikonloppuisin kello 11 – 19.

Suomilimiitin tarjoaa J.W.-Yhtiöt Oy. Yritys tunnetaan esimerkiksi Reissuluotto-pikalainapalvelusta.

 

Suomilimiitti pähkinänkuoressa

 • 100-2000 euron tililuotto
 • Laina-aika 1-49 kuukautta
 • 21-70 vuotiaille asiakkaille
 • Ilmainen ensilaina
 • Ei kiinteää vuosi- tai kuukausimaksua

Artikkeleita palvelustamme

 • CredentoCredento
  Lainapalvelu Credento tarjoaa mahdollisuuden saada lainaa 3000 euroa. Myös pienempiä lainoja on tarjolla ja lainattavan summan pääsee valitsemaan 1...
 • CreditstarCreditstar
  Creditstarin tarjomat lainat ovat todella joustavia ehdoiltaan. Tarjolla on rahaa jokaiseen tarpeeseen 50 eurosta jopa 2000 euroon saakka. Maksuaja...
 • EkstraluottoEkstraluotto
  Ekstraluotto on startannut toimintansa vuonna 2006 ja on hetki sitten uudistanut lainapalvelunsa. Se tarjoaa asiakkailleen ratkaisua pidempiaikaisi...
 • RahapalveluRahapalvelu
  On hyvä jos sinulla on säästöjä pahan päivän varalle, silti joissain tapauksissa voit tarvita lisärahoitusta lainan muodossa. Tätä tarkoitusta vart...
 • LainastoLainasto
  Vuonna 2011 perustettu Lainasto on 100% kotimainen, pienlainan tai vähän suuremmankin luoton tarpeessa oleville, 21 vuotta täyttäneille Suomessa as...
 • EverydayEveryday
  Uusi Everyday.fi on erilainen vippipaikka kuin muut. Everyday toimii luottokorttina matkapuhelimessasi 2000 euron luottosummalla.

Lainahakemus

Aloita lainanhaku täyttämällä alla oleva lomake. Saat parhaan lainatarjouksen heti eteesi ja parhaat hakutulokset myös sähköpostiisi.
Hakemalla lainaa hyväksyt käyttöehdot

Kuluton ensilaina

Suositut syksy 2017