Pikavippi.fi

Pikavippi.fi on yksi pitkäaikaisimpia ja luotettavimpia toimijoita alallaan Suomessa. Yritys on myöntänyt olemassaolonsa aikana jo satoja tuhansia pikalainoja.

Pikavippi.fi myöntää pieniä ja edullisia lainoja

Aito ja alkuperäinen pikavippi tarjoaa edelleen pieniä ja edullisia luottoja 18 vuotta täyttäneille asiakkaille. Pieni pikavippi sopii hyvin pienempään rahantarpeeseen ja pienen lainasumman kulut jäävät kohtuulliseksi.

Lainapalvelu on avoinna joka päivä kello 8-22 ja lainan hakeminen onnistuu kätevästi verkkopalvelun kautta. Lisäksi vanhoille asiakkaille tarjotaan mahdollisuus hakea vippi tekstiviestillä.

Pikavippi.fi tarjoaa 100 euron, 200 euron ja 300 euron vippiä kuuden kuukauden maksuajalla. Pikavippi on yksinkertainen kertaluotto, jonka maksat takaisin yhdellä kertaa puolen vuoden kuluttua. Ei sitoutumista luottosopimuksiin, vakuuksia tai takaajia ei tarvita ja vipinkin saa heti pankkitililleen.

Lainoihin puolen vuoden maksuaika

Sinulla on mahdollisuus säästää jo muutenkin alhaisissa luottokuluissa, jos pystyt maksamaan luoton kokonaan takaisin jo ennen puolen vuoden maksuajan päättymistä. Suurimman säästön saat, jos maksat vipin kokonaisuudessaan takaisin viimeistään kuukauden kuluttua lainan nostamisesta.

Pikavippi.fi -palvelun takaa löytyvä OPR-Vakuus Oy on pitkäaikainen ja luotettava, suomalainen rahoitusyhtiö. Pikavippi.fi:n vippejä myönnetään 18 vuotta täyttäneille suomalaisille, joiden luottotiedot ovat puhtaat.

Pikavippi.fi pähkinänkuoressa

 • Pienlainoja 100-300 väliltä
 • Max. puolen vuoden maksuaika
 • 18-vuotta täyttäneille
 • Rahat tilille 15 minuutissa
 • Toimiva asiakaspalvelu

Artikkeleita palvelustamme

 • CredigoCredigo
  Credigo on rinnakkaistoiminimi Northmill Oy:lle, joka on rekistöitynyt Suomessa ja sen emoyhtiö Northmill AB sijaitsee Ruotsissa. Yrityksen tavoitt...
 • Laina.fiLaina.fi
  Laina.fi:ltä saat lainaa 50-2500€ valitsemallasi laina-ajalla. Valitse käyttölaina, kertaluotto tai DFC Whitecard Mastercard -kortti.
 • RahapalveluRahapalvelu
  On hyvä jos sinulla on säästöjä pahan päivän varalle, silti joissain tapauksissa voit tarvita lisärahoitusta lainan muodossa. Tätä tarkoitusta vart...
 • Opintolainan suosio kasvussaOpintolainan suosio kasvussa
  Opintolainan suosio alkoi kasvaa viime syksynä lainaehtojen muutosten myötä. Kuukaudessa nostettava opintolainan enimmäismäärä nousi 300 eurosta 40...
 • Laina.comLaina.com
  Vuoden 2011 puolessa välissä toimintansa käynnistänyt Laina.com on pikavippipalvelu, josta voit ottaa lainaa tarpeesi mukaan.
 • LHVLHV
  Suurempaa lainaa etsiessäsi on LHV varmasti hyvä vaihtoehto. LHV on neljässä eri maassa toimiva pankki, joten palvelun luotettavuudesta ei ole epäi...

Lainahakemus

Aloita lainanhaku täyttämällä alla oleva lomake. Saat parhaan lainatarjouksen heti eteesi ja parhaat hakutulokset myös sähköpostiisi.
Hakemalla lainaa hyväksyt käyttöehdot

Kuluton ensilaina

Suositut syksy 2017