Luottopalvelu.fi

Mikäli tarvitset 100 – 4000 euron vakuudettoman lainan ja toiveenasi on saada jopa kokonaan kuluton luotto, valintasi on Luottopalvelu.fi tililuotto. Luottopalvelu.fi:n taustalla on Credit24:n vankka kokemus ja ammattitaito, sekä monipuoliset palvelut. Luottopalvelun tililuoton voit hakea ilmaiseksi verkossa ja käyttää lainaa samoin kuin virtuaalista luottokorttia. Toteuta unelmasi helposti tämän nykyaikaisen ja joustavan lainatavan turvin!

Luottopalvelu.fi tililuotto toimii kuin virtuaalinen luottokortti

Miten tämä virtuaalinen luottokortti sitten toimii? Luottopalvelu.fi tarjoaa käyttöösi jopa ilmaisen luoton aina valitsemaasi luottorajaan saakka. Kyseinen luottoraja voi olla 100 – 4000 euroa. Tämä tililuotto on vapaassa käytössäsi, teet nostoja silloin kun sinulle parhaiten sopii. Takaisinmaksun suoritat joko kerralla tai sitten sinulle sopivissa erissä. Jos lyhennät ensinostosi kerralla kuukauden sisällä, et maksa luotosta lainkaan kuluja!

Luottopalvelu.fi tililuotto on tarkoitettu erilaisten hyödykkeiden tai palvelujen hankintaan, joko pidemmässä käytössä tai sitten nopeaan yksittäistarpeeseen. Sen erottaa pikavipeistä ja kulutusluotoista erityisesti se, ettei luotosta peritä lainkaan avausmaksuja tai kuukausimaksuja. Veloitus on kohdistettu pelkästään nostettuihin summiin.

Luottopalvelu.fi verkkosivusto

Luottopalvelu.fi verkkosivusto

Saat lainaa nopeasti ja helposti Luottopalvelulta

Luottopalvelu.fi:n luottosumma on siis 100 – 4000 euroa. Varsinainen lainasumma ei kuitenkaan täysin määrittele sitä, paljonko sinun pitää nostaa lainaa käyttöösi. Sinulla voi olla vaikka 4000 euron luottorajallinen limiitti ja siitä käytössä vain 100 euroa. Kun olet maksanut tuon satasen takaisin, on myöhempää käyttöä varten täysi 4000 euron luotto taas valmiina – ilman uusia hakemuksia! Pahan päivän varalle ei siis enää vaadita säästöjä, myös tililuotto sopii mainiosti arjen vararahastoksi!

Kun täytät ja jätät sähköisen lainahakemuksesi Luottopalvelu.fi:lle, saat palvelusta luottopäätöksen heti. Et maksa penniäkään hakemisesta, etkä myöskään tililuoton avaamisesta. Myöskään varsinainen Luottopalvelun tililuoton pitäminen ei maksa, vasta kun teet luotolta nostoja, saavutat maksuvelvollisuuden.

Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen, voit tehdä ensimmäisen noston vaikka samantein. Varsinaiset rahansiirrot tilille tapahtuvat vuoden jokaisena päivänä kello 8.00 – 22.00 aikajanalla. Maksun siirtyminen kestää tällöin keskimäärin 15 minuuttia, oli pankkisi mikä tahansa palvelun hyväksymistä.

Luottopalvelu.fi on kaikkea tätä

 • Nopeat, vakuudettomat 100 – 4000 euron luotot
 • Uusille asiakkaille kuluton laina kuukauden ajan
 • Lainatyyppinä tililuotto
 • Keskimääräinen takaisinmaksuaika 3 – 36 kuukautta
 • Lainaa haetaan ilmaiseksi kellon ympäri
 • Rahat nopeasti tilillesi

Monikäyttöinen laina sopii tiukkojen paikkojen vararahastoksi

Luottopalvelu.fi tililuoton maksuttomuuden vuoksi voit hakea lainaa jo hyvissä ajoin ennen oletettuja lainatarpeita. Tililuotto säilyy sinulla aktiivisena (ilman maksuvelvollisuutta), vaikket siitä nostoja tekisikään. Kun yllättävät tai odotetut menot ovat käsillä, teet nopeasti noston tililuotolta suoraan tilillesi. Kertanosto voi aina olla maksimissaan sen verran, kun luottoa on nostamatta. Nostoja voi tosiaan myös ripotella eriin ja tehdä useampia pieniä nostoja. Teki sitten kummin tahansa, kuluperusteet ovat samat: 6,95% per tehty nostosumma.

Yleinen tapa nykyisissä, moderneissa vakuudettomissa ja takaajattomissa lainoissa on henkilökohtaisen koron periminen. Myös Luottopalvelu.fi muodostaa korkoprosentin jokaiselle asiakkaalle erikseen. Korko on sidonnainen asiakkaasta tehtyyn riskienhallinta-arvioon. Tässä arvioissa punnitaan asiakkaan luotonmaksukykyä verrattuna tämän kuukausituloihin ja muihin menoihin. Oman henkilökohtaisen korkosi saat selville ainoastaan täyttämällä luottohakemuksen ja hakemalla Luottopalvelulta vakuudetonta lainaa.

Luoton lyhennykset joustavat henkilökohtaisen elämäntilanteen mukaan

Luttopalvelu.fi:n tililuoton lyhentäminen on jaoteltu maksettavaksi tavanomaisesti 1 – 36 kuukauden sisällä. Sinulla on monia vaihtoehtoja lainan maksua ajatellen: maksa kerralla, maksa valitsemissasi osissa tai maksa minimilyhennystä käyttäen. Sopivin limiittiluoton lyhennystapa valikoituu yleensä asiakkaan tulo- ja taloudellisen tilanteen perusteella. Maksuerät erääntyvät maksettavaksi kerran kuukaudessa. Lasku saapuu aina siihen ensisijaiseen osoitteeseen, joka löytyy väestörekisteristä. Tottakai laskun voi nykyaikana saada myös sähköisessä muodossa e-mailiin.

Kun lainaa haetaan, valitaan jos tässä vaiheessa itselle sopivin eräpäivä, tämä valittu eräpäivä säilyy samana tulevina laskun maksun kuukausina. Eräpäivän voi sijoittaa esimerkiksi tilipäivän tai tukienmaksupäivän läheisyyteen. Jos tilipäivä myöhemmin vaihtuu, voi eräpäivänkin vaihtaa pientä korvausta vastaan. Eräpäivän osuessa pyhäpäivän kohdalle, se siirtyy automaattisesti seuraavalle arkipäivälle.

Näet Credit24:n tarjoamasta Online-palvelusta kaikki Luottopalvelu.fi:n luottoa koskevat laskutustiedot ja tiedot asiakkuudestasi. Online on myös paikka, jossa varsinaiset rahansiirrot tehdään. Jos vaikka haluat muuttaa eräpäivää, voit tehdä sen tämän osion kautta, silloin kuin asiointi parhaiten sopii. Online-palvelu on avoinna kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Sieltä näet tietenkin myös ajankohtaisen saldosi, sekä tarvittaessa hukkaan menneet laskutustietosi. Halutessasi voit ladata myös näppärän Credit24 sovelluksen joko google play:sta tai app storesta.

Luottopalvelu.fi:n lainahinnoittelu

 • Ensilainaajan huippuetu: korot 0 % ja kulut 0 euroa 1 kuukauden ajan
 • Nostoveloitus 6,95 % / nostosumma
 • Henkilökohtainen korko 40,56 % – 95,4 % (vuotuinen nimelliskorko)
 • Todellinen vuosikorko 49,85 % – 153,63 %
 • Maksuvapaa kuukausi 20 euroa
 • Maksumuistutus 5 euroa

Luottopalvelu.fi:tä koskevat yleiset kysymykset

Olenko oikeutettu saamaan lainaa Luottopalvelulta?

Kyllä olet, mikäli olet yli 19-vuotias, raha-asiansa hyvin hoitanut henkilö. Lainanhakijalta vaaditut kriteerit eivät ole juuri tästä kummempia. Lainan hakuprosessia varten sinulla tulee olla matkapuhelinliittymä henkilökohtaisessa omistuksessa, sekä tunnistautumista varten jonkun yleisimmän pankin verkkopankkitunnukset. Vain yksityishenkilöt ovat lainakelpoisia Luottopalvelulla, esim. yrityslainaa haetaan siihen suunnatuilta palveluilta.

Miten sitten haen Luottopalvelu.fi limiittiluottoa?

Sinun tulee kirjautua verkkopankkitunnuksilla Luottopalvelu.fi:n verkkosivuilta löytyvään, sähköiseen hakemukseen. Tämän jälkeen täydennät hakemukseen henkilö- ja tulotiedot, sekä tieto toivotun lainan suuruudesta. Hakemus on varsin selkeälukuinen ja se ohjaa koko ajan asiakasta eteenpäin. Jos sinulla on jo käytössäsi Luottopalvelu.fi tililuotto, voit tehdä nostoja suoraan kirjautumalla Credit24:n Onlineen.

Pitääkö minun hankkia lainalleni takaaja?

Ei tarvitse, Luottopalvelu.fi luottotili ei vaadi sinua hankkimaan vakuuksia tai takaajia vaan se on täysin vakuudeton. Hakuprosessi on muutenkin perinteisiä lainoja nopeampi ja yksinkertaisempi, koska kaikki toimenpiteet suoritetaan sähköisesti, ilman fyysistä pankeissa juoksemista.

Milloin saan lainapäätöksen?

Saat lainapäätöksen välittömästi, kun olet lähettänyt sähköisen hakemuksen. Voit joutua toimittamaan joitain liitteitä, kuten palkkanauhan, ennen päätöksen saamista. Kun olet vastaanottanut myönteisen luottopäätöksen, voit siirtyä heti tekemään ensinostoa lainasta tilillesi. Muista, että uuden lainaajan ensinostosta ei peritä nostokuluja ja se on korkojenkin puolesta kuukauden ajan maksuton.

Tuleeko minun ilmoittaa Luottopalvelu.fi:lle lainarahojeni käyttökohde?

Sinun ei tarvitse kertoa Luottopalvelu.fi:lle sitä, mihin rahasi käytät. Voit käyttää rahat juuri siihen käyttökohteeseen, kun itse haluat. Oli tuo kohde sitten vaikka ulkonäön kohentaminen tai käytetyn auton osto.

Credit24 hoitaa luottopalvelu.fi:n asiakaspalvelua

 • Avoinna maanantaista perjantaihin klo. 9.00 – 17.00
 • Voit soittaa numeroon 0800 144 344
 • Tai laittaa sähköpostia: asiakaspalvelu@cedit24.fi
 • Asiakaspalvelu palvelee ilmaiseksi mm. lainanhakuun, asiakkuuteen tai takaisinmaksuun liittyen

Luottopalvelu.fi yritystiedot:

IPF Digital Finland Oy
Runeberginkatu 5
00100 Helsinki
Y-tunnus: 1979999-1

Luottopalvelu.fi Asiakaspalvelu

0800 144 344 (ppm/mpm)
asiakaspalvelu@credit24.fi

Arkisin 9.00-17.00
La Suljettu
Su Suljettu

Luottopalvelu.fi on avoinna joka päivä klo 8.00-22.00

Arvostelu
Päivämäärä
Lainapalvelu
Luottopalvelu
Arvosana
51star1star1star1star1star

Artikkeleita palvelustamme

 • EuroloanEuroloan
  Euroloan.fi on lainapalvelu, josta saat jatkuvan 50 - 5000 euron luottorajan. Luotto on käytettävissäsi aina kun sitä tarvitset, myös öisin. Eurolo...
 • RahapalveluRahapalvelu
  On hyvä jos sinulla on säästöjä pahan päivän varalle, silti joissain tapauksissa voit tarvita lisärahoitusta lainan muodossa. Tätä tarkoitusta vart...
 • Credit24Credit24
  Credit24 toimii pohjoismaissa ja Baltian markkinoilla. Yritys on palvellut Suomessa jo yli 400 000 asiakasta ja se tarjoaa laajan valikoiman erilai...
 • FleksiluottoFleksiluotto
  Fleksiluotto tarjoaa joustavaa luottoa sinun ehdoillasi. Saat käyttöösi luotettavan 2100 euron kokoisen luottotilin josta nostat rahaa tarpeen muka...
 • Euro24Euro24
  Euro24 on tililuottopalvelu. Se tarkoittaa, että 2000 euron luottoraja on käytettävissäsi aina. Isoa lainaa ei ole pakko nostaa, vaan lainapalvelu ...
 • EverydayEveryday
  Uusi Everyday.fi on erilainen vippipaikka kuin muut. Everyday toimii luottokorttina matkapuhelimessasi 2000 euron luottosummalla.

Lainahakemus

Aloita lainanhaku täyttämällä alla oleva lomake. Saat parhaan lainatarjouksen heti eteesi ja parhaat hakutulokset myös sähköpostiisi.
Hakemalla lainaa hyväksyt käyttöehdot

Kuluton ensilaina

Suositut syksy 2017