Fixura

Fixura on hieman tavallisista kulutusluotoista poikkeava lainapalvelu, sillä se tarjoaa niin kutsuttua vertaislainaa. Tästä johtuen lainaaminen ei ole aivan niin suoraviivaista kuin monessa muussa palvelussa. Toisaalta etuna on, että voit määrittää lainaehtosi itse, ja sinulla on mahdollisuus saada edullisempaa lainaa kuin ehkä muualla saisit.

Fixuran vertaislainalla määrität lainaehtosi itse

Kaikki raha, joka Fixuralta lainataan, on peräisin toisilta tavallisilta ihmisiltä eli sijoittajilta. Fixura saattaa lainantarvitsijat ja tarjoajat yhteen ja hoitaa sopimukset ja rahaliikenteen heidän välillään. Lainaajien henkilötietoja ei siten missään vaiheessa paljasteta sijoittajille tai toisin päin, ja muutenkin Fixura käsittelee henkilötietoja luottamuksellisesti.

Fixuran lainaajat ja sijoittajat ovat kuitenkin tekemisissä sen verran, että lainaajat jättävät Fixuran verkkopalveluun hakemuksen, joista sijoittajat valitsevat itse sijoituskohteensa. Lainaaja laatii hakemuksen, jossa hän kertoo lyhyesti itsestään ja siitä, mihin tarkoitukseen laina tulee. Tavoitteena on houkutella sijoittajat osallistumaan lainaan. Lainaan voi tarjota myös takaajan, mikä todennäköisesti lisää mahdollisuuksia saada lainasumma kokoon, mutta takaaja ei ole välttämätön.

Lainan saaminen onnistuu myös ilman takaajia

Lainahakemukseen yhdistetään myös Fixuran Soliditetilta hankkima luottoluokitus. Kun hakija rekisteröityy palveluun, tarkistetaan ensimmäisenä, onko hakijalla maksuhäiriömerkintöjä. Jos merkintöjä ei ole ja muutkin asiat ovat kunnossa, arvioidaan hakijan luottoluokka 1 – 5 tähdellä.

Lainaa hakeva valitsee itse, kuinka suurta vuosikorkoa hän on valmis maksamaan ja millaisella aikataululla hän on valmis maksamaan lainan takaisin. Fixuran kautta voi hakea jopa 10 000 euron luottoa, joten maksuaikakin voi olla tarvittaessa viiden vuoden mittainen. Pienin Fixuran tarjoama laina on 2000 euroa.

Näet Palvelussa muiden laatimat lainahakemukset

Kaikki avoimet lainahakemukset ovat Fixuran sivuilla julkisesti kaikkien nähtävillä, joten ennen lainahakemuksen laatimista voi tutkia, millaisia hakemuksia muut ovat tehneet. Hakijoista kerrotaan nettisivuilla ikä, sukupuoli, kotipaikka ja nimimerkki, mutta ei esimerkiksi nimeä, joten lainaa voi hakea anonyymisti.

Lainan hakijalle Fixurassa on se haittapuoli, että lainapäätöksen saamisen kuluu aikaa, eikä sen saaminen ole varmaa, vaikka Fixuran alustava luottopäätös olisi positiivinen. Fixura ei siis sovi, jos lainapäätöksellä ja rahan saamisella on kiire. Mikäli hakijalla kuitenkin on aikaa kokeilla eri vaihtoehtoja ja odotella luoton saantia, ei Fixuran kokeilemisessa ole ongelmaa.

Fixura pähkinänkuoressa

 • Lainaa 1000-10 000 euroa
 • Vertaislaina
 • Sovit itse lainan ehdoista
 • Suosittu ja turvallinen palvelu

Artikkeleita palvelustamme

 • RahoituslaitosRahoituslaitos
  Haluatko 100 - 20 000 euron kulutusluoton tai pikavipin? Käänny vaikkapa Rahoituslaitoksen puoleen. Se on lainojen välitys- ja kilpailutuspalvelu, ...
 • RahalaitosRahalaitos
  Rahalaitos etsii parhaimmat luottotarjoukset 500 - 50 000 euron lainoille. Säästä aikaa ja rahaa kilpailuttamalla kaikki lainat Rahalaitoksen avull...
 • EasycreditEasycredit
  Easycreditin tarjoama laina voisi hyvinkin olla sinulle soveltuva, mikäli tarpeesi on 100 – 5 000 euron suuruinen rahamäärä. Erityisesti voimme suo...
 • Lainaa24Lainaa24
  Lainaa24 luottopalvelu etsii ja kilpailuttaa kaikki lainat 500 - 50 000 euron väliltä. Saat useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella joista vali...
 • Fellow FinanceFellow Finance
  Fellow Finance on suomalainen lainapalvelu, joka on erikoistunut 500-10000 euron suuruisiin vertaislainoihin 24-36 kuukauden takaisinmaksuajalla.
 • AasaAasa
  Aasa Oy on varmasti kaikkien tuntema kotimainen luotontarjoaja, jolta voit hakea isompia kulutusluottoja tilapäisiin rahantarpeisiin. Aasan lainata...

Lainahakemus

Aloita lainanhaku täyttämällä alla oleva lomake. Saat parhaan lainatarjouksen heti eteesi ja parhaat hakutulokset myös sähköpostiisi.
Hakemalla lainaa hyväksyt käyttöehdot

Kuluton ensilaina

Suositut syksy 2017