Euroloan

Euroloan.fi:llä on vuosikausien kokemus pikavippien ja kulutusluottojen tarjoamisesta. Uudistunut Euroloan tarjoaa tilipohjaisen luottopalvelun, jonka kautta jokainen voi hakea itselleen parhaiten sopivia lainasummia.

Euroloanilta lainaa yli 20-vuotiaille

Voit saada Euroloanin lainaa, jos olet 20 – 70 -vuotias eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä. Asiakkaiden tulee olla Suomen kansalaisia. Lisäksi tarvitset verkkopankkitunnukset, jotta henkilöllisyytesi voidaan varmistaa. Euroloan hyväksyy kaikkien yleisimpien suomalaisten pankkien pankkitunnukset.

Käytä luottotiliä kuten luottokorttia

Euroloanin luottotilin avulla saat 100 – 10000 euron luottorajan. Luottotili toimii samaan tapaan kuin luottokortti, joten koko lainasummaa ei makseta tilillesi heti, vaan voit itse tehdä nostoja tarpeidesi mukaan. Luottotili on joustava, sillä voit nostaa rahaa tilille juuri silloin kun haluat – jopa keskellä yötä. Vain ensimmäinen nosto tulee tehdä päiväsaikaan.

Luottotiliäsi voit hallita netissä. My.euroloan-palvelusta näet omat tietosi ja teet uusia nostoja. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla netin äärellä voidaksesi nostaa luottoa, sillä voit tehdä nostoja myös ilmaisella tekstiviestillä. Sinun ei siis tarvitse hakea erillistä pikavippiä joka kerta, kun tarvitset lainaa.

Euroloan suosittelee, että valitset luottorajaksesi noin kahden kuukauden lainatarvettasi vastaavan summan. Kaikkea luottoa ei tarvitse nostaa, vaan voit pitää sitä odottamassa siltä varalta, että taloutesi tarvitsee yllättäen lisätukea. Luottorajaa ei voi ylittää, mutta tarvittaessa voit pyytää maksullista luottorajan korotusta.

Lainaa nopeasti yksilöllisiin tarpeisiin

Euroloan ei kysele luoton käyttötarkoitusta, joten voit käyttää sen täysin omien tarpeidesi ja toiveidesi mukaisesti. Luottopäätös tehdään välittömästi, joten voit hakea lainaa hyvinkin pikaisiin tarpeisiin. Jos saat positiivisen luottopäätöksen, laina on käytettävissäsi heti. Euroloan myöntää lainaa ilman takaajia tai vakuuksia, joten kaikilla luottokelpoisilla suomalaisilla on mahdollisuus saada lainaa.

Luotto maksetaan takaisin kuukausittaisissa erissä. Lyhennyserän koon voit määritellä itse lainaa hakiessasi. Lainasta maksetaan korkoa ja mahdollisesti muita maksuja, kuten nostoprovisioita. Korot ja maksut päätetään asiakaskohtaisesti, joten saat oman luottosi kulut selville, kun teet hakemuksen ja odotat, että Euroloan lähettää sinulle lainatarjouksen. Lainan asiakaskohtainen marginaali voi olla 7,0 – 28,9 prosenttia luottosummasta. Tyypillisen 1500 euron luoton todellinen vuosikorko on 9,9 – 51,0 prosenttia prosenttia.

Jos tarvitset pienen lainan nopeasti, voit käyttää Euroloan Express -palvelua. Euroloan Expressin avulla saat pikavippiä vaivattomasti, sillä laajempi luottokartoitus ohitetaan. Myöhemmin voit palata tarkentamaan tietojasi hakeaksesi suurempaa ja edullisempaa luottoa.

Euroloan pähkinänkuoressa

 • Voit hakea luottotiliä 100 – 10 000 euron summille
 • Nopea lainapäätös
 • Lainaa voi hakea 20 vuotta täyttäneet
 • Joustava ja helppokäyttöinen vaihtoehto
 • Ei avausmaksua

 

Artikkeleita palvelustamme

 • Euro24Euro24
  Euro24 on tililuottopalvelu. Se tarkoittaa, että 2000 euron luottoraja on käytettävissäsi aina. Isoa lainaa ei ole pakko nostaa, vaan lainapalvelu ...
 • Luottopalvelu.fiLuottopalvelu.fi
  Mikäli tarvitset 100 – 4000 euron vakuudettoman lainan ja toiveenasi on saada jopa kokonaan kuluton luotto, valintasi on Luottopalvelu.fi tililuott...
 • FleksiluottoFleksiluotto
  Fleksiluotto tarjoaa joustavaa luottoa sinun ehdoillasi. Saat käyttöösi luotettavan 2100 euron kokoisen luottotilin josta nostat rahaa tarpeen muka...
 • Erikoinen ”kulutusluotto” tarjoaa korotonta maksuaikaaErikoinen ”kulutusluotto” tarjoaa korotonta maksuaikaa
  Suomen halvinta kulutusluottoa saa valtiolta, kun asettaa ennakonpidätysprosenttinsa liian pieneksi. ”Lainan” ensimmäinen erä eli jäännösverot maks...
 • SaldoSaldo
  Saldo tarjoaa rahaa lainaksi 50 - 5000 euroa. Lainassa on edulliset kulut ja sen voi maksaa takaisin pienissä kuukausierissä. Hae joustava luotto n...
 • RahapalveluRahapalvelu
  On hyvä jos sinulla on säästöjä pahan päivän varalle, silti joissain tapauksissa voit tarvita lisärahoitusta lainan muodossa. Tätä tarkoitusta vart...

Lainahakemus

Aloita lainanhaku täyttämällä alla oleva lomake. Saat parhaan lainatarjouksen heti eteesi ja parhaat hakutulokset myös sähköpostiisi.
Hakemalla lainaa hyväksyt käyttöehdot

Kuluton ensilaina

Suositut syksy 2017