Easycredit

Hei, mukava kun saavuit sivuillemme toiveenasi löytää sopiva kulutusluotto!

Easycreditin tarjoama kulutusluotto voisi hyvinkin olla sinulle soveltuva, mikäli tarpeesi on 100 – 5 000 euron suuruinen rahamäärä. Erityisesti voimme suositella Easycreditiä sinulle, jos arvostat pitkää maksuaikaa ja pientä kuukausittaista takaisin maksettavaa erää.

Yleisimmät käyttötarpeet kulutusluotoille, ovat vastata äkillisiin rahoitustarpeisiin. Loistavia esimerkkejä ovat mm. hajonneiden kodinkoneiden uusiminen, terveydenhoitomaksujen kattaminen, sekä tiukassa rahatilanteessa normaalielämisen väliaikainen rahoittaminen. Juuri sinulle passelin luoton löytäminen voi olla usein haastavaa, mutta pyrimme seuraavan esittelyn avulla selventämään tarkemmin Easycreditin plussat ja miinukset.

Lainaa on helppo hakea Easycredit palvelusta

Kaikki Easycreditin lainaamat summat ovat lainattavissa ilman takaajia tai vakuuksia. Ystävien hankinta takuumiehiksi ei siis ole nyt tarpeellista. Lainaa on haettavissa 100 – 5 000 euroa, joka maksetaan myönnettäessä suoraan hakijan pankkitilille.

Easycreditin kulutusluotoissa laina-aika ei ole erikseen valittavissa. Tämä tarkoittaa sitä, että laina-aika muotoutuu kiinteästi lainattavan euromäärän mukaan. Esimerkiksi 500 euron vipissä maksuaika on 60 kuukautta ja kuukausierä tällöin mitättömät 20 euroa. 1 500 euron lainassa maksuaika on sama ja kuukausierä 60 € / kuukausi.

Lyhin maksuaika kohdistuu 100 – 400 euron luottosummiin, ollen 12 kuukautta. Nämä pienet lainasummat on lunastettavissa käyttöön 11 – 42 euron kuukausierillä. Suurin, 5 000 euron laina taas maksetaan takaisin 86 kuukauden aikana. Summa on kertaerässä 174 euroa kuukaudessa.

Easycredit verkkosivusto

Easycredit verkkosivusto

Mitkä ovat Easycreditin lupaukset ja mitä ne tarkoittavat

”Lainapäätös heti”

Kun olet täyttänyt Easycredit lainahakemuksen ja suorittanut sähköisen tunnistautumisen, saat tietoosi heti alustavan lainapäätöksen. Lopullinen lainapäätös saapuu tietoosi tekstiviestitse

”Ei piilotettuja kuluja”

Kaikki kulut ovat selkeästi esillä, joten yllätyksiä ei tähän lainaan tule. Kuluja kertyy lainaan liittyvästä avausmaksusta, sekä lainan korosta. Molempia summia voi arvioida ennen lainan hakua Easycreditin lainalaskurilla.

”Maksuton asiakaspalvelu”

Easycreditin kulutusluotto-asiakkailla on käytössään laadukas ja helppokäyttöinen asiakaspalvelu. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin ja lauantaina. Kaikki yhteydenottotavat ovat asiakkaalle täysin maksuttomia. Voit olla yhteydessä soittamalla tai lähettämällä asiakaspalveluun sähköpostia. Myös verkkosivuilla oleva chat on täysin toimiva yhteydenottotapa.

”Sähköpostilaskutus”

Laskun saa helposti sähköpostiin. Ei taistelua postin kanssa ja kirjelaatikon tutkimista. Lasku on aina sähköisesti käytettävissä.

Easycredit pähkinänkuoressa

 • Luotettava, jo vuonna 2006 perustettu lainapalvelu
 • Tarjoaa kulutusluottoa 100 – 5 000 euron edestä
 • Maksuaikaa jopa yli 7 vuotta
 • Luottoa haetaan sähköisellä hakemuksella
 • Nopea lainapäätös ja rahat tilille 15 minuutissa
 • Selkeät kuluperusteet

Näppäile helppo lainahakemus sähköisesti

Muistatko ajat, jolloin lainoja haettiin hattu kourassa ja nöyränä pankinjohtajan tapaamisella?

Nykylainaamisessa, erityisesti pikavipeissä ja kulutusluotoissa, ovat nuo ajat vain kaukainen muisto, ja hyvä niin. Tänä päivänä lainahakemus täytetään verkossa ilman fyysistä tapaamista virkailijan kanssa. Lainaava taho on siis vakuutettava sähköisesti.

Käytännössä tämä tarkoittaa oman takaisinmaksukyvyn ilmoittamista. Lainapäätös perustuu pääsääntöisesti tähän riskienhallinta-arvioon, mikäli perustiedot ovat kunnossa (yli 20-vuoden ikä, maksuhäiriömerkittömyys ja vakituinen oleskelu suomessa). Jos perustiedoissa on ongelmaa, lainanhaku tyssää jo siihen.

Koska omalla taloudellisella tilanteella on tarkoitus vakuuttaa Easycreditin lainapalvelu, on tärkeä täyttää hakemus rehellisesti ja kaikki kohdat tarkoin miettien. Esimerkiksi kaikkien tulojen huomiointi on tärkeää, muista siis palkkatulojen lisäksi täyttää tiedot myös erilaisista tukimuodoista kertyvistä saatavista, kuten kuukausittaisista lapsilisästä.

Hakemus täytetään helposti Easycreditin sivuilla, vain ohjeita seuraamalla. Kaikkiin hakemuksessa pyydettyihin tietoihin tulee kuitenkin vastata, jottei hakemusta puutteellisten tietojen vuoksi hylätä. Kun hakemus on kaikilta osiltaan täytetty, tulee hakijan vakuuttaa henkilöllisyys kirjautumalla palveluun käyttäen henkilökohtaisia verkkopankkitunnuksiaan tai mobiilioperaattorin myöntämää mobiilivarmennetta. Kyseisten tunnistautumispalvelujen puuttuessa kulutusluottoa ei voi Easycreditiltä hakea.

Luotto tilille 15 minuutissa lainan myöntämisestä

Jos lainahakemuksen tulos on hyväksytty lainapäätös, voit olla tyytyväinen koska sinut on katsottu lainan arvoiseksi. Lainapäätös saapuu heti hakemuksen jättämisestä Easycreditin sivuilla, joten pitkästä jännityksestä ei ole kyse. Mitenkään poikkeuksellista tämä ei kuitenkaan ole, vaan kenellä vain perustuloisella on mahdollisuudet hakea Easycreditin lainaa. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen laina maksetaan aukioloaikojen puitteissa 15 minuutin kuluessa ko. Päätöksen toimittamisesta.

Easycredit on siis nopea kulutusluottoja tarjoava palvelu, jonka lainasummat saa luotettavasti tililleen ja takaisinmaksu on edullista kuukausitasolla pitkien laina-aikojen ansiosta. Lainan takaisinmaksu tapahtuu kuukausittaisilla tilisiirroilla, jotka saa postiin tai sähköpostiin.

Easycredit lainan voi hoitaa takaisin joko maksamalla sovitut kuukausierät, maksamalla itselle sopivaa suurempaa kuukausierää tai maksamalla koko laina kertasuorituksena takaisin.

Pienempien erien maksaminen ei ole mahdollista. Mikäli lainanmaksun jättää hoitamatta, siirtyy lainan periminen perintätoimiston vastuulle. Mikäli laina ei tätäkään tietä tule maksetuksi, seuraa maksamattomuudesta asiakkaalle ennen pitkää ns. luottotietojen menetys.

Easycredit esimerkkilaina

 • Lainasumma 1500€
 • Kuukausierä 60€/kk
 • Takaisinmaksuaika 60 kk
 • Kuukausikorko 2,98% avoimesta lainasta
 • Avausmaksu 9,98% lainasummasta
 • Todellinen vuosikorko 49,90%

Kulutusluottojen erityispiirteistä

Kulutusluottojen erityispiirteinä ovat useimmiten lainojen nopea saatavuus, vakuudettomuus ja asunto- ja autolainoja huomattavastikin korkeampi korkotaso. Korkotason korkeus on verrannollinen vakuudettomuuteen. Lainat, joissa on jotain vakuutena, myönnetään tavallisesti pienemmällä korolla.

Vakuudettomissa kulutusluotoissa lainan myöntämisen perusvaatimuksena on säännölliset tulot esimerkiksi palkkatyön suorittamisesta. Säännöllinen ja vakituinen työ tuo lainanantajalle, eli tässä tapauksessa Easycreditille turvaa siitä, että asiakkaalla on tulevaisuudessakin mahdollisuuksia hoitaa lainanmaksu asianmukaisesti.

On tärkeää aina lainaa hakiessa pysähtyä miettimään, mihin tarkoitukseen lainaa haetaan.

Kulutusluottoja myöntävät tahot eivät vaadi perusteluja tähän tai myönnä lainaa mihinkään tiettyyn tarkoitukseen. Tämä voi usein sokaista lainanhakijaa, ja lainaa haetaan rahoittamaan ylisuuria menoja, sen sijaan että suhteutettaisiin niitä omaan tulotasoon sopivaksi. Tämä on aiheuttanut suuria ongelmia ja jotkin lainanhakijat ovat joutuneet todellisiin ongelmiin maksamattomien lainojen kanssa.

Muista siis, että hyväkin lainatarjous on hyvä vain siinä tapauksessa, että sinulla on asianmukainen kohde sen käyttämiseen ja myös oma, realistinen suunnitelma lainan takaisinmaksuun!

Vastuullisen luotonmyöntämisen perusperiaatteet

Lakimuutosten myötä kaikkien lainapalvelujen, luonnollisesti myös Easycreditin on täytynyt sitoutua vastuulliseen luotonantotapaan. Tämä tarkoittaa asiakkaan takaisinmaksukyvyn tarkastamista ja arviota. Lisäksi vastuullisen palvelun täytyy kiinnittää erityishuomiota yksityisyyden turvaamiseen ja yleiseen sähköisten palvelujen turvallisuuteen.

Easycredit korostaa vastuullisuuden arvoa toiminnassaan ja tarkastaa sekä arvioi jokaisen lainanhakijan tiedot yksilöllisesti. Voi siis olla, että naapurille myönnetään lainaa, mutta sinulle ei. Mutta tätä vastuullisuus juuri on: mikäli asiakkaan ei katsota olevan tarpeeksi vakaassa taloudellisessa tilanteessa, jotta tämä voisi maksaa laskunsa asianmukaisesti, lainan myöntäminen evätään täysin.

Edellä mainittujen periaatteiden vuoksi myöskään luottotietonsa menettäneille luotonhakijoille ei myönnetä minkäänlaista rahoitusta. Luottohäiriömerkinnän saaminen kertoo jo aika vahvasti sen seikan puolesta, että raha-asioiden hoidossa on ollut aiemmin puutteita. Toistaiseksi ei toki ole keinoja varmistaa, olisiko tuo seikka ehtinyt muuttua ja asiakas olisikin tällä hetkellä kykenevä lainaa hoitamaan.

Toivomme sinun saaneen hyvät perustiedot lainaamisesta ja erityisesti Easycredit lainapalvelun lainoista tämän artikkelin perusteella. Voit nyt siirtyä täyttämään lainahakemuksen ja odottelemaan sinulle myönnettävää Easycredit kulutusluottoa!

Easycredit yritystiedot:

Northmill Oy
Bulevardi 14, 00120 Helsinki
Y-tunnus 2680454-1

Easycredit Asiakaspalvelu

09 3158 5983 (ppm/mpm)
asiakaspalvelu@easycredit.fi
Bulevardi 14 B, 00120 Helsinki

Arkisin 9.00-20.00
La 10.00-18.00
Su Suljettu

Arvostelu
Päivämäärä
Lainapalvelu
Easycredit
Arvosana
31star1star1stargraygray

Artikkeleita palvelustamme

 • BigbankBigbank
  Bigbank on Virolaislähtöinen pankki, jolla on toimintaa yhdeksässä eri maassa Euroopassa. Bigbankilta voit hakea vakuudetonta lainaa 2000-30000 eur...
 • OstosrahaOstosraha
  Ostosraha tarjoaa hieman suurempia 400-10 000 euron lainoja yli 20-vuotiaille puhtaat luottotiedot omaaville Suomen kansalaisille 12-72 kuukauden t...
 • LainarahoitusLainarahoitus
  Lainarahoitus on uunituore tulokas lainamarkkinoilla, joka kilpailuttaa käteväst itarvitsemasi luottosumman kymmenillä pankeilla aina 50000 euroon ...
 • ZmartaZmarta
  Zmarta kuuluu samaan konserniin kuin Freedom Rahoitus Oy, joka on jo vuosien ajan tarjonnut yhteistyökumppaneidensa kautta edullista lainaa asiakka...
 • Bank NorwegianBank Norwegian
  Bank Norwegianin lainaa myönnetään jopa 50 000 € asti. Lainan korko alkaa 4,99 %:sta, minkä lisäksi lainan korko ja takaisinmaksuehdot määräytyvät ...
 • Freedom RahoitusFreedom Rahoitus
  Freedom rahoitus aloitti toimintansa vuoden 2009 alussa ja tarjoaa eri lainapalveluiden kautta kulutusluottoja 500-30 000 euroa. Yritys kilpailutta...

Lainahakemus

Aloita lainanhaku täyttämällä alla oleva lomake. Saat parhaan lainatarjouksen heti eteesi ja parhaat hakutulokset myös sähköpostiisi.
Hakemalla lainaa hyväksyt käyttöehdot

Kuluton ensilaina

Suositut syksy 2017